Om Cattis & Wofflan
Vi har haft en dröm sedan vi träffades 1989 att driva ett litet bageri tillsammans. Wofflan är nästan född i ett bageri eftersom hans föräldrar jobbade på Skansen båda två, pappa i bageriet och mamma gräddade våfflor. När han bara var några veckor gammal blev han «döpt» i mjöl på bakbordet till nästa generations bagare. Det var starten till kärleken till yrket.
Föräldrarna hade under hans uppväxt ett litet kvartersbageri i Stureby, där han ofta hjälpte till. Valet till gymnasiet blev lätt! Bageri & Konditori vid Enskede Gårds Gymnasium med ett fint avgångsbetyg och gesällbrev. Wofflan har varit delägare i två bagerier tidigare, Brödleverantören i Solna och Blooms på St:Paulsgatan.
Till slut blev drömmen om ett eget ställe så stark och när vi hittade Söderbergs bageri så ramlade allt på plats! Exakt vad vi letat efter.
Nu blev det Cattis tur att ge sig in i branschen. Efter att ha jobbat med försäljning i nästan hela sitt liv var det en härlig utmaning att få driva en egen butik.