Nybakat varje dag

Bröd för alla tillfällen

Vi bakar med surdeg och låter våra degar vila i minst två timmar. Varje månad har vi ett nytt «månadens bröd» som vi bakar varje dag den månaden. Vi har även ett «helgbröd» som vi bara bakar lördag & söndag. De varierar ordentligt! Kan vara allt från ¨Chokladbröd till Herrgårdsost/ Ruccola.

Här är det bara bagarns fantasi som sätter gränser. I riktigt hantverk är allt gott!

Valnötsfralla

Valnötsfralla

Grovt rågmjöl, vetemjöl, rågsurdeg, havssalt, valnötter.

Rågfralla

Rågfralla

Rågmjöl, vetemjöl, rågsurdeg, havssalt.

Mälarhöjdare

Mälarhöjdare

Vetemjöl, rågmjöl, rågkärnor, smör, sirap, havssalt.

Mälarhöjdare med pumpafrön

Mälarhöjdare med pumpafrön

Vetemjöl, rågmjöl, rågkärnor, smör, sirap, havssalt, pumpafrön

Källarfranska

Källarfranska

Vetemjöl, Vetesurdeg, Socker, Havssalt

Vallmofralla

Vallmofralla

Vetemjöl, vetesurdeg, socker, havssalt.

Ostfralla

Lör & Sön

Ostfralla

Vetemjöl, Vetesurdeg, Socker, Havssalt, Ost

Bagarns frukt & nöt mini

Fre & Sön

Bagarns frukt & nöt mini

Vetemjöl, grovt rågmjöl, rågsurdeg, vetesurdeg, havssalt, aprikoser, plommon, russin, valnötter.

Äppelfralla

Fre & Lör

Äppelfralla

Vetemjöl, Grahamsmjöl, vetesurdeg, äppelcider, havssalt, ekologiska äppelringar.

Rustikfralla

Rustikfralla

Vetemjöl, pumpafrö, linfrö, solrosfrö, rågsurdeg, vetekli, havregryn, havssalt.

Mini

Lör

Mini

Vetemjöl, Vetesurdeg, Socker, Havssalt

Levainfralla

Levainfralla

Vetemjöl, vetesurdeg, havssalt

Finsk råg

Tis & Fre

Finsk råg

Rågmjöl, rågsurdeg, mezeyoghurt, havssalt.

Bagarns frukt & nöt

Fre & Lör

Bagarns frukt & nöt

Vetemjöl, grovt rågmjöl, rågsurdeg, vetesurdeg, havssalt, aprikoser, plommon, russin, valnötter.

Hustes råg

Hustes råg

Rågmjöl, vetemjöl, rågsurdeg, havssalt.

Valnötsbröd

Valnötsbröd

Rågmjöl, vetemjöl, rågsurdeg, havssalt, valnötter.

Rustik

Rustik

Vetemjöl, pumpafrö, linfrö, solrosfrö, rågsurdeg, vetekli, havregryn, havssalt.

Hamburgerbröd

Hamburgerbröd

Vetemjöl, mjölk, socker, havssalt, smör, ägg.

Baguette

Baguette

Vetemjöl, vetesurdeg, havssalt. Långjäst i kyl 18-20 timmar.

Äppellevain

Fre & Lör

Äppellevain

Vetemjöl, Grahamsmjöl, vetesurdeg, äppelcider, havssalt, ekologiska äppelringar.

Formbröd

Formbröd

Vetemjöl, vetesurdeg, havssalt,(vallmo) Långjäst i kyl 18-20 timmar.

Basler

Lör

Basler

Vetemjöl, rågmjöl, rågsurdeg och havssalt

Frö och Kornbröd.

Frö och Kornbröd.

Havreflingor, Solroskärnor, Linfrö, Maltextrakt (malt av Korn), Rågkorn, Pumpakärnor, Psyllium, Sesamfrö, Puffad Speltvete, Puffad Rågmalt, Salt, Äpplefiber

Knäckebröd

Knäckebröd

Vetemjöl, rågmjöl, grahamsmjöl, linfrö, solrosfrö, sesamfrö.