Nybakat varje dag

Bröd för alla tillfällen

Vi bakar med surdeg och låter våra degar vila i minst två timmar. Vi har även ett «helgbröd» som vi bara bakar lördag & söndag. De varierar ordentligt!

Här är det bara bagarns fantasi som sätter gränser. I riktigt hantverk är allt gott!

Valnötsfralla

Valnötsfralla

Grovt rågmjöl, vetemjöl, rågsurdeg, havssalt, valnötter.

Rågfralla

Rågfralla

Rågmjöl, vetemjöl, rågsurdeg, havssalt.

Mälarhöjdare

Mälarhöjdare

Vetemjöl, rågmjöl, rågkärnor, smör, sirap, havssalt.

Mälarhöjdare

Mälarhöjdare

Vetemjöl, rågmjöl, rågkärnor, smör, sirap, havssalt, pumpafrön /linfrö/ solros / sesam

Källarfranska

Källarfranska

Vetemjöl, Vetesurdeg, Socker, Havssalt

Vallmofralla

Vallmofralla

Vetemjöl, vetesurdeg, socker, havssalt.

Ostfralla

Lör & Sön

Ostfralla

Vetemjöl, Vetesurdeg, Socker, Havssalt, Ost

Bagarns frukt & nöt mini

Fre & Sön

Bagarns frukt & nöt mini

Vetemjöl, grovt rågmjöl, rågsurdeg, vetesurdeg, havssalt, aprikoser, plommon, russin, valnötter.

Äppelfralla

Lör

Äppelfralla

Vetemjöl, Grahamsmjöl, vetesurdeg, äppelcider, havssalt, ekologiska äppelringar.

Levainfralla

Levainfralla

Vetemjöl, vetesurdeg, havssalt, naturell / vallmo / sesam.

Finsk råg

Tis & Fre

Finsk råg

Rågmjöl, rågsurdeg, mezeyoghurt, havssalt.

Bagarns frukt & nöt

Fre & Lör

Bagarns frukt & nöt

Vetemjöl, grovt rågmjöl, rågsurdeg, vetesurdeg, havssalt, aprikoser, plommon, russin, valnötter.

Valnötsbröd

Valnötsbröd

Rågmjöl, vetemjöl, rågsurdeg, havssalt, valnötter.

Hamburgerbröd

Hamburgerbröd

Vetemjöl, mjölk, socker, havssalt, smör, ägg.

Baguette

Baguette

Vetemjöl, vetesurdeg, havssalt. Långjäst i kyl 18-20 timmar.

Äppellevain

Lör

Äppellevain

Vetemjöl, Grahamsmjöl, vetesurdeg, äppelcider, havssalt, ekologiska äppelringar.

Formbröd

Formbröd

Vetemjöl, vetesurdeg, havssalt,(vallmo) Långjäst i kyl 18-20 timmar.

Frö och Kornbröd

Tis

Frö och Kornbröd

Havreflingor, Solroskärnor, Linfrö, Maltextrakt (malt av Korn), Rågkorn, Pumpakärnor, Psyllium, Sesamfrö, Puffad Speltvete, Puffad Rågmalt, Salt, Äpplefiber

Knäckebröd

Knäckebröd

Vetemjöl, rågmjöl, grahamsmjöl, linfrö, solrosfrö, sesamfrö.